Specialisatie opleiding

Arbeidsmediation

Duurzame geschil oplossing

Arbeidsmediation

Als arbeidsmediator kan jij partijen begeleiden in een zakelijk conflict, zodat een juridische strijd voorkomen kan worden. Conflicten kunnen namelijk tijdig worden hersteld of de relatie kan duurzaam worden ontwricht. Je begeleidt dit proces onafhankelijk, kundig en neutraal om partijen vanuit autonomie goede afspraken te laten maken met elkaar.

Arbeidsmediation opleiding

Alles over deze opleiding

Vierdaagse Specialisatie

Dit is jouw kans om jezelf te specialiseren tot arbeidsmediator. Na deze opleiding ben jij in staat arbeidsconflicten tot een goed einde te brengen, met duurzame oplossingen voor alle betrokkenen. Dat is de wereld van nu. Verzeker jezelf nu van een plek!

Voorstellen

Trainer

Prediation® business academy

Astrid Kraag

Astrid was jarenlang advocaat en is nu mediator, coach, Prediation® expert en trainer. In haar eigen praktijk richt zij zich op samenwerkingskwesties. Als trainer neemt zij cursisten graag mee in de wondere wereld van arbeidsmediation.

Bij Astrid aan tafel komen werkgevers, managers, medewerkers, en ook teams en afdelingen om met elkaar in gesprek te gaan. Het is haar drijfveer om verkramping en het daarbij horende beperkte zicht te veranderen in ruimte waarin het echte gesprek kan plaatsvinden. Als mensen weer in staat zijn om zelf keuzes te maken is een mediation voor haar al geslaagd.

Astrid Kraag Opleider Arbeidsmediation
Trainer Astrid Kraag Prediation®