Prediation® business academy

Bekijk hier ons trainings
aanbod

Hier vind je het overzicht van al onze trainingen en opleidingen. We verzorgen zowel ééndaagse trainingen als meerdaagse opleidingen. Dit doen we op verschillende locaties door het hele land.

Training en opleiding

Bekijk ons opleidingsaanbod

In iedere training en opleiding vind je het preventieve karakter terug en staat verbindende communicatie centraal. Dit is voor mensgerichte professionals die het beste van iedere samenwerking willen maken.

Prediation®

De specialisatie opleiding voor mediators die zakelijke samenwerkingen preventief willen begeleiden. Als mix tussen mediation en consultancy bieden wij als enige opleider in Nederland deze nieuwste methodiek en opleiding aan.

Onze specialiteit
Arbeidsmediation

In deze specialisatie opleiding leer je arbeidsconflicten te begeleiden en escalatie te voorkomen. Het proces van informatieverwerking tot aan besluitvorming vereist een specifieke rol van jou als arbeidsmediator.

Basis Mediation

Geregistreerd mediator worden? In samenwerking met AMV-Opleidingen bieden wij ook de volledig geaccrediteerde tiendaagse basis Mediation opleiding aan.

Harvard onderhandelen

De kunst van het win-win onderhandelen. Met deze training verdiep jij jezelf in deze bewezen effectieve methodiek van het onderhandelen. Mensgericht, van standpunt naar belang en niet meer over posities. Met deze principes maak jij een succes van iedere onderhandeling!

Ook live online
Motiverende gesprekstechniek

Tweedaagse training om de ander oplossingsgericht en proactief in beweging te krijgen middels de juiste gespreksvaardigheden. Met deze stappen heb jij de regie in ieder gesprek.

Generatiemanagement

Generatiediversiteit is een groot en belangrijk thema op de huidige werkvloer. Generatiekloven zijn er niet om te dichten, maar om te benutten! In deze training duiken we hier volledig in, de verschillen, de mogelijkheden en de praktische tools.

Verdieping arbeidsmediation

Als arbeidsmediator is het van groot belang om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten, wetswijzigingen en vernieuwingen binnen dit vakgebied. Om partijen op de juiste manier te blijven begeleiden, dien je als professional ook continu te blijven ontwikkelen.

Mediation skills

In deze vierdaagse basis Mediation vaardigheden training leer je effectiever communiceren en beter onderhandelen om bijvoorbeeld lastige vergaderingen in goede banen te leiden, constructieve gesprekken te voeren, conflicten te de-escaleren en processen te begeleiden vanuit de juiste communicatie.

Populair
Consultative selling

Consultative selling is de krachtige gespreksmethode die inspeelt op de daadwerkelijke kernbehoefte van de klant of andere partij. Je achterhaalt hiermee de vraag achter de vraag zodat je precies weet waar je op in moet spelen.

Contact

Wij denken altijd graag met je mee! Stel jouw vraag hier via het contactformulier of neem contact met ons op via mail of telefonisch.

Sociale media