Opleiding

Mediation

Certificering Basis Mediation Opleiding

Basis Mediation

Wil jij kunnen bemiddelen in conflictsituaties? Zodat mensen een zo gunstig en duurzaam mogelijke oplossing creëren? Dan is de Basis Mediation Opleiding beslist wat voor jou! In samenwerking met onze partner AMV-Opleidingen bieden wij de volledig geaccrediteerde Mediation opleiding voor zakelijke professionals.

Training Erik

Alles over deze opleiding

Mediation

PBA werkt met toptrainers met zeer ruime praktijkervaring. We gebruiken inspirerende praktijksituaties en voorbeelden waardoor de lesdagen een prettige mix van theorie en praktijk vormen. Zo kun je de opgedane kennis direct vertalen naar de praktijk.

voorstellen

Trainer

Prediation® business academy

Astrid Kraag

Astrid was jarenlang advocaat en is nu mediator, coach, Prediation® expert en trainer. In haar eigen praktijk richt zij zich op samenwerkingskwesties. Als trainer neemt zij cursisten graag mee in de wondere wereld van mediation.

Bij Astrid aan tafel komen werkgevers, managers, medewerkers, en ook teams en afdelingen om met elkaar in gesprek te gaan. Het is haar drijfveer om verkramping en het daarbij horende beperkte zicht te veranderen in ruimte waarin het echte gesprek kan plaatsvinden. Als mensen weer in staat zijn om zelf keuzes te maken is een mediation voor haar al geslaagd.

Astrid Kraag Opleider Mediation
Trainer Astrid Kraag Prediation®