training

Generatiemanagement

Van generatieverschillen naar wederzijds begrip

Generaties

Een generatie is niet veel meer dan een geboortecohort. Toch spelen daar andere behoeften, waarden en wordt er op andere manieren naar de wereld gekeken. Dit wordt namelijk voor een groot deel bepaald door het tijdperk waarin je opgroeit. Hoe ga je hier mee om op de werkvloer? Hoe werken verschillende generaties optimaal samen?

Iris Gündel Generatieverschillen op de Werkvloer

Alles over deze training

Generatiemanagement

Dit is jouw kans om jezelf in één keer volledig te verdiepen in generatieverschillen. Klaar om een dag lang hier met elkaar in te duiken en alle inzichten samen te voegen om te komen tot wederzijds begrip? Verzeker jezelf dan nu snel van een plek!

voorstellen

Trainer

Prediation® business academy

Iris Gündel

In deze training krijg je het volledige speelveld in zicht van alle verschillende generaties op de werkvloer. Handig voor in teams, in samenwerkingen en bij klanten! Wat drijft iedere generatie en waar komen deze verschillen vandaan? Als levensechte “Millennial” houdt Iris zich hier binnen organisaties altijd mee bezig, bij welk soort traject dan ook. Het is namelijk een thema waar je niet omheen kan.

Iris heeft ruim tien jaar ervaring in het zakelijk trainen en opleiden. Als één van de grondleggers van Prediation®, komt ook met haar MSc in Change Management alles samen om trainingen en opleidingen praktisch toepasbaar te maken.

IrIs Gündel Trainer Generatiemanagement
Iris Prediation®