training

Harvard onderhandelen

Van standpunt naar belang

Harvard onderhandelen

Eigenlijk… onderhandelen we de hele dag door. Met iedereen! In ons werk, in relaties, in verschillende standpunten. In deze training leer je de meest effectieve methode van het win-win onderhandelen, waarbij je tot duurzame overeenstemming komt op basis van belangen. Deze training zit vol praktische stappenplannen, checklists en oefeningen. Zodat jij er direct in de praktijk succes mee kan boeken!

Trainer Prediation® Iris

Alles over deze training

Harvard onderhandelen

Dit is jouw kans om je te specialiseren in deze onderhandelingsstrategie. Je gaat naar huis met praktische checklists, veel nieuwe vaardigheden en een concreet stappenplan hoe jij van iedere onderhandeling een win-win situatie kunt maken. Verzeker jezelf dan nu snel van een plek!

Voorstellen

Trainer

Prediation® business academy

Iris Gündel

In deze training maak je kennis met de methodiek van het Harvard onderhandelen. Vanuit het principieel onderhandelen ga je voor relatiebehoud én win-win. Als voormalig Nederlands kampioen debatteren weet trainer Iris ook precies welke communicatieve skills hierbij van belang zijn.

Iris heeft ruim tien jaar ervaring in het zakelijk trainen en opleiden. Als één van de grondleggers van Prediation®, komt ook met haar MSc in Change Management alles samen om trainingen en opleidingen praktisch toepasbaar te maken.

Iris Gündel Trainer Harvard Onderhandelen
Iris Prediation®