Training

Motiverende Gesprekstechniek

Krijg de ander proactief en oplossingsgericht

Motiverende Gesprekstechniek

De Motiverende Gesprekstechniek is een klant- en doelgerichte communicatiestijl die de eigen motivatie en regie van de ander vergroot. Door tegenstrijdige belangen, emoties en argumenten te verkennen en de ander zelf te laten reflecteren, ontstaat er commitment en motivatie. Mits de juiste stappen worden doorlopen.

Gesprekstechnieken training

Alles over deze training

Voorstellen

Trainers

Prediation® business academy

Iris Gündel

Voor de training Motiverende Gesprekstechniek gaat trainer Iris Gündel aan de slag. Een hele dag gaat het om het stellen van de juiste vragen en het reflectief luisteren. Kortom, één van de favoriete trainingen om te geven!

Iris heeft ruim tien jaar ervaring in het zakelijk trainen en opleiden. Als één van de grondleggers van Prediation®, komt ook met haar MSc in Change Management alles samen om trainingen en opleidingen praktisch toepasbaar te maken.

Iris Gündel Trainer MGT
Iris Prediation®

Tweedaagse Training
Motiverende Gesprekstechniek

Dit is jouw kans om jouw gespreksvaardigheden next level te krijgen. We garanderen je dat je naar huis gaat vol inspiratie, praktische inzichten en handige handouts zodat jij het direct in jouw werkomgeving kan toepassen. Verzeker jezelf nu van een plek!