training

Actualiteiten Arbeidsmediation

Verdieping voor Arbeidsmediators

Verdieping Arbeidsmediation

Als arbeidsmediator is het van groot belang om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten, wetswijzigingen en vernieuwingen binnen dit vakgebied. Om partijen op de juiste manier te blijven begeleiden, dien je als professional ook continu te blijven ontwikkelen. Exclusief voor gevorderde arbeidsmediators bieden wij daarom deze verdiepingsdag aan, om in één keer weer helemaal up to date te zijn en aan de slag te kunnen met waar jij goed in bent: je vak!

Trainer Consultative Selling

Alles over deze training

Verdieping Arbeidsmediation

Aan arbeidsmediators worden hoge kwaliteitseisen gesteld. Het is dan ook belangrijk om basishouding, vaardigheden en specifieke kennis te onderhouden en verder te professionaliseren om optimale kwaliteit te kunnen blijven leveren. 

Voorstellen

Trainer

Prediation® business academy

Astrid Kraag

Astrid was jarenlang advocaat en is nu mediator, coach, Prediation® expert en trainer. In haar eigen praktijk richt zij zich op samenwerkingskwesties. Als trainer neemt zij cursisten graag mee in de wondere wereld van arbeidsmediation.

Bij Astrid aan tafel komen werkgevers, managers, medewerkers en ook teams en afdelingen om met elkaar in gesprek te gaan. Het is haar drijfveer om verkramping en het daarbij horende beperkte zicht te veranderen in ruimte waarin het echte gesprek kan plaatsvinden. Als mensen weer in staat zijn om zelf keuzes te maken is een mediation voor haar al geslaagd.

Astrid Kraag Trainer Arbeidsmediation
Trainer Astrid Kraag Prediation®