FAQ

Vind hier de meest gestelde vragen en vooral: onze antwoorden hierop!

FAQ

Veelgestelde vragen

Mocht je hier niet vinden waar jij naar op zoek bent, kun je uiteraard altijd even contact met ons opnemen! We helpen je graag verder.

Wij trainen op diverse locaties door het hele land. Per opleiding of training vind je de locatie per keer. Zo vinden de meeste opleidingen plaats in Vinkeveen, Papendrecht en Amsterdam.

De lesdagen van onze opleidingen zijn altijd van 09.30 uur tot 16.30 uur, inclusief een uur lunchpauze en korte breaks tussendoor. De ééndaagse trainingen starten altijd om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur.

De meeste opleidingen zijn geaccrediteerd bij het ADR Register en het MfN Register. Afhankelijk van de duur van de opleiding vind je op die pagina's de specifieke informatie en het type PE-punten.

Jazeker! Bij onze meerdaagse opleidingen is het zeker verstandig even af te stemmen vanuit welke werkervaring en achtergrond jij wil deelnemen. Ook voor combinaties tussen verschillende trainingen van ons aanbod kunnen wij altijd met je meedenken. Wij adviseren je dan over ons aanbod, toespitst op jouw behoeften, achtergrond en wensen. 

Na ontvangst van je inschrijving krijg je een bevestigingsemail toegestuurd. Voorafgaand aan je opleiding of training ontvang je informatie via email met daarin de data en tijden van de opleiding of training. De factuur wordt separaat verzonden en dient betaald te zijn vóór aanvang van de opleiding of training. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Jammer! We denken altijd graag met je mee maar vaak zijn er natuurlijk al kosten gemaakt en is er een plaats voor jou gereserveerd. Tot vier weken voor de startdatum van de opleiding kan je het in ieder geval nog annuleren tegen slechts de annuleringskosten van 10% van het opleidingstarief. Bij annulering tussen vier en twee weken voor start voor de eerste opleidingsdag, betaal je 50% van de totale opleidingskosten. Bij annulering korter dan twee weken voor de eerste opleidingsdag, of als je na de eerste opleidingsdag de deelname beëindigt of om andere redenen niet aan de opleiding deelneemt, betaal je 100% van de totale opleidingskosten. Raadpleeg ook onze algemene voorwaarden voor deze informatie.

Wij werken met groepen van maximaal 12 deelnemers per keer. Op deze manier borgen wij de persoonlijke aandacht en kunnen wij een goede leerervaring garanderen.

Neem in dit geval even contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden. Zo kan een lesdag later worden ingehaald in onderling overleg. Ook kan het zo zijn dat er nog geen of weinig aanmeldingen zijn voor deze opleiding, waarbij we mogelijk die datum nog kunnen verplaatsen.

Uiteraard! Je kan een optie nemen op een opleiding door je in te schrijven bij de optie knop op de opleidingspagina. Je optie blijft 3 weken geldig, mochten er in de tussentijd definitieve inschrijvingen binnenkomen waardoor het maximale aantal deelnemers wordt bereikt dan nemen wij contact met je op en heb je 24 uur de tijd om je inschrijving definitief te maken. 

Gespreide betaling is uitsluitend mogelijk bij een opleiding van meer dan vier lesdagen. Aan gespreide betaling van een opleiding zijn extra administratiekosten verbonden. Er geldt een vaste opslag van € 35,- excl. BTW per factuur. Indien is overeengekomen dat betaling in termijnen zal plaatsvinden, dient iedere termijnbetaling stipt voor de gestelde termijndatum te zijn ontvangen.

Uiteraard! Eén van de belangrijke elementen voor een goede trainingsdag is toch wel lekker eten en drinken! Wij zorgen voor onbeperkt koffie, thee, tussendoortjes en een goed verzorgde lunch. Vanzelfsprekend is dat altijd al bij de prijs inbegrepen.

Onze prijzen zijn altijd exclusief BTW. Jouw onderneming of organisatie kan deze BTW terugvorderen bij de overheid. Stel een opleiding kost €1.000,-, dan komt hier dus nog 21% BTW bovenop bij de factuur. Je betaalt dan dus €1.210 als totaalbedrag, waarvan je de €210 terug kan vorderen.

Contact

Wij denken altijd graag met je mee! Stel jouw vraag hier via het contactformulier of neem contact met ons op via mail of telefonisch.

Sociale media