Van harte welkom

Prediation® Academy

Training Harvard Onderhandelen

Welkom!

Welkom hier bij het zakelijke label Prediation® Business Academy. Binnen dit trainingsinstituut bieden wij opleidingen en trainingen aan voor de zakelijke markt. 

Hier vind je bijvoorbeeld de specialisaties arbeidsmediation, Prediation® en Mediation vaardigheden voor zakelijke professionals. Daarnaast bieden we ook diverse communicatie trainingen aan zoals Harvard Onderhandelen.

Naast AMV-Opleidingen richten wij ons hier volledig op de zakelijke doelgroep, zoals adviseurs, coaches, juristen, zakelijke mediators, HR-professionals en managers.

Dé opleider voor mensgerichte professionals

Kwaliteit

De kwaliteit van ons lesmateriaal, onze methodieken en onze trainers staat op nummer 1. Bij iedere training en opleiding streven we dit na en delen we altijd al onze knowhow met jou.

Preventie

Wij geloven in de kracht van preventie. Juridisch, alleen daar waar nodig. En hoe groter de kloof, hoe mooier de brug. Met ons opleidingsinstituut gaan wij voor de relatie, mensgericht, preventief.

Trainen

Wij doceren niet. Wij trainen. De theorie kan je thuis doen. Wij gaan met onze eigen didactische opbouw voor de optimale leerervaring door jou de vaardigheden eigen te maken. Energie en vertrouwen staan centraal.

Innovatie

Met onze eigen methodiek Prediation® en andere trainingen gaan wij voor het nieuwe samenwerken. Ons hele aanbod is hierop gefundeerd. Iedere dag willen we voorop lopen.

Contact

Wij denken altijd graag met je mee! Stel jouw vraag hier via het contactformulier of neem contact met ons op via mail of telefonisch.

Sociale media