training

Mediation Skills

De basisvaardigheden vanuit Mediation en Conflicthantering

Mediation Skills

In deze vierdaagse basis Mediation vaardigheden training leer je effectiever communiceren en beter onderhandelen om bijvoorbeeld lastige vergaderingen in goede banen te leiden, constructieve gesprekken te voeren, conflicten te de-escaleren en processen te begeleiden vanuit de juiste communicatie.

Daarnaast leer je hoe conflicten constructief kunnen worden opgelost of soms zelfs kunnen worden voorkomen. Daarvoor dien je bijvoorbeeld de verschillende conflictstijlen te herkennen. Vaak spelen verschillende belangen een grote rol tussen de conflict hebbende, hoe ga je hiermee om? Hoe kom je van heersende standpunten bij de daadwerkelijke belangen?

Specialisatie opleiding Prediation®

Alles over deze training

Mediation Skills

Dit is jouw kans om jezelf in één keer volledig te verdiepen in Mediation vaardigheden en conflicthantering. Klaar om hier in deze basistraining vier dagen lang met elkaar in te duiken en alle belangrijkste vaardigheden eigen te maken? Verzeker jezelf dan nu snel van een plek!

voorstellen

Trainers

Prediation® business academy

Astrid Kraag en Iris Gündel

In deze training leer je de volledige toolkit van mediation vaardigheden en conflicthantering te beheersen. Handig voor in teams, in samenwerkingen en bij klanten! Bij ieder soort gesprek, in diverse vergaderingen, bij het aanspreken van collega’s of in jouw professionele rol, deze communicatieve vaardigheden kan je je leven lang benutten. 

Iris heeft ruim tien jaar ervaring in het zakelijk trainen en opleiden. Als één van de grondleggers van Prediation®, komt ook met haar MSc in Change Management alles samen om trainingen en opleidingen praktisch toepasbaar te maken.

IrIs Gündel Trainer Mediation Skills
Iris Prediation®

Bij Astrid aan tafel komen werkgevers, managers, medewerkers, en ook teams en afdelingen om met elkaar in gesprek te gaan. Het is haar drijfveer om verkramping en het daarbij horende beperkte zicht te veranderen in ruimte waarin het echte gesprek kan plaatsvinden. Als mensen weer in staat zijn om zelf keuzes te maken is een mediation voor haar al geslaagd.

Astrid Kraag Trainer Mediation Skills
Trainer Astrid Kraag Prediation®