specialisatie opleiding

Prediation® opleiding

Preventief samenwerkingen begeleiden

Prediation®

Het is een mix tussen preventieve Mediation en Consultancy om een samenwerking van A tot Z te regisseren. Preventieve Mediation wordt vaak ingezet om tijdig in te grijpen bij spanningen. Wij zitten daar nog helemaal een stap voor. Dat noemen we Prediation®.
Specialisatie opleiding Prediation®

Alles over deze opleiding

Samenwerkingsrelaties bouwen, preventief vanaf de basis

Dit is jouw kans jezelf te specialiseren in deze allernieuwste dienstverlening. We garanderen je dat je na deze opleiding volledig bepakt bent om samenwerkingen binnen jouw expertise optimaal te kunnen begeleiden middels deze methodiek. Verzeker jezelf nu van een plek!

Voorstellen

Trainers

Prediation® business academy

Erik Baijens en Iris Gündel

De grondleggers van deze methodiek geven de opleiding Prediation®. Stap voor stap word je door alle stappen, proces fasen, gesprekstechnieken en vooral het gehele gedachtegoed begeleid. Uiteraard met een uitgebreide lesmap als terugvalbasis.

Iris heeft ruim tien jaar ervaring in het zakelijk trainen en opleiden. Als één van de grondleggers van Prediation®, komt ook met haar MSc in Change Management alles samen om trainingen en opleidingen praktisch toepasbaar te maken.

Iris Gündel Opleider Prediation®
Iris Prediation®

Erik is één van de grondleggers van de Prediation® methodiek. Voor al deze gesprekstechnieken is hij de bevlogen trainer die theorie direct koppelt aan joúw praktijk en leerambitie.

Erik Baijens Opleider Prediation®
Trainer Erik Baijens